Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Folkhälsoutvecklare till Säkerhet och folkhälsa

Nu söker vi en folkhälsoutvecklare till vår enhet Säkerhet och folkhälsa. God hälsa och en välmående befolkning är en hjärtefråga för dig och du trivs bra med att motivera och inspirera. Om du känner igen dig i den beskrivningen är det troligtvis dig vi söker!

Beskrivning av arbetsplatsen

Räddningstjänsten Väst är ett kommunalförbund vars uppgift är att verka för skydd mot oönskade händelser inom Varbergs och Falkenbergs kommuner. Vi arbetar inom ett brett område som sträcker sig från traditionell räddningstjänst till riskförebyggande och folkhälsofrämjande arbete såväl som olika trygghetsskapande insatser. För det arbetet har vi en mängd olika kompetenser som verkar i olika kommunala verksamheter och arbetsplatser men också ute bland allmänheten.

Enheten Säkerhet och folkhälsa har i uppdrag att främja en god hälsa och trygghet hos befolkningen i våra två kommuner. Vi kommer framöver vara ett tiotal medarbetare som stödjer och samordnar kommunernas arbete inom områden såsom krisberedskap och civilt försvar, säkerhetsskydd, internt skydd, folkhälsa och brottsförebyggande arbete.Dina arbetsuppgifter

I rollen som folkhälsoutvecklare stödjer du kommunernas aktörer och förvaltningar med insatser och projekt inom det kommungemensamma främjande och förebyggande folkhälso- och trygghetsskapande arbete.

Kvalifikationer

Till tjänsten söker vi dig som är initiativrik och som har vana att samarbeta och samverka med andra. Du har lätt för att bygga nätverk och trivs med att engagera, inspirera och motivera människor runt omkring dig. Du har förmåga att hantera komplexa sammanhang samtidigt som du är mål- och resultatorienterad.

Tjänsten kräver lämplig högskoleutbildning eller annan utbildning/
erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från offentlig verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill vara och strävar efter att vara en räddningstjänst för alla där vi bejakar mångfald och olikheter. Vi ser att detta är något som berikar och utvecklar oss. Att vi speglar samhället gör oss till en bättre samhällsaktör.

Körkort krävs, lägst behörighet B.Arbetstider och omfattning

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Placering

Räddningstjänsten Väst.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. Sista ansökningsdagen är den 10 juni. Skicka din ansökan till jobb@rvast.se, ange ”Folkhälsoutvecklare” som ämnesrad i mailet.

Kontaktperson

Frida Niméus
Enhetschef Säkerhet och folkhälsa
E-post: frida.nimeus@rvast.se
Telefon: 070-970 55 34

Via vår växel; telefon: 010-219 30 00, kan du få information om fackliga företrädare.
Kontaktperson
Frida Niméus
Enhetschef Säkerhet och folkshälsa
E-post: frida.nimeus@rvast.se
Telefon: 070-970 55 34
Ansökan
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast den 10 juni. Skicka ansökan till jobb@rvast.se
Produktion Cityweb