Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Larmmottagare

Vill du vara med och bidra i vårt arbete med att skapa ett tryggare samhälle för stora och små? Kan du hålla många bollar i luften och hålla huvudet kallt i en ibland stressig miljö? Drivs du av att hjälpa andra? Ser du hög service som en självklarhet? Då är det dig vi söker!

Beskrivning av arbetsplatsen

Räddningstjänsten Väst är ett kommunalförbund vars uppgift är att verka för skydd mot oönskade händelser inom Varbergs och Falkenbergs kommuner. Vi arbetar inom ett brett område som sträcker sig från traditionell räddningstjänst till riskförebyggande och folkhälsofrämjande arbete såväl som olika trygghetsskapande insatser. För det arbetet har vi en mängd olika kompetenser som verkar i olika kommunala verksamheter och arbetsplatser men också ute bland allmänheten.

KSC, Kommunsamordningscentralen, arbetar med larmmottagning, jourer och är växel åt Räddningstjänsten Väst. Inom enheten arbetar vi även med drift och teknik. Totalt är vi tolv tillsvidareanställda och våra larmmottagare arbetar 24/7.Dina arbetsuppgifter

Den primära arbetsuppgiften som larmmottagare i KSC är att ta emot och hantera trygghetslarm. Arbetet omfattar även vår telefonväxel, brand-, inbrottslarm, samt att svara och behandla kommunernas jourer. Arbetsredskapen är telefon och olika datasystem.

Kvalifikationer

Vi behöver dig som är noggrann och stresstålig. Har du en vana att över telefon intervjua och kommunicera med kunder ser vi det som meriterande. Du har en gymnasieutbildning och rutin att arbeta med datorn som verktyg. Vi ser gärna en kompletterande bakgrund från arbete med larmcentral, vård och omsorg eller annan verksamhet inom området trygghet och säkerhet.

Vi vill vara och strävar efter att vara en räddningstjänst för alla där vi bejakar mångfald och olikheter. Vi ser att detta är något som berikar och utvecklar oss. Att vi speglar samhället gör oss till en bättre samhällsaktör.Arbetstider och omfattning

Vi är i behov av personal som kan arbeta 24/7 som timvikarie samt som semestervikarie under perioden 17/6 – 11/8. Arbetstiden är förlagt till dag, kväll och natt.

Placering

Räddningstjänsten Väst, Varberg.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 5 maj. Du skickar din ansökan, CV och personligt brev, till jobb@rvast.se, ange ”larmmottagre” som ämnesrad på mailet.

Kontaktperson

Christina Nyberg
Enhetschef
E-post: christina.nyberg@rvast.se
Telefon: 010-219 30 24

Via vår växel; telefon: 010-219 30 00, kan du få information om fackliga företrädare.


Kontaktperson
Christina Nyberg
Enhetschef
Telefon: 010-219 30 24
E-post: christina.nyberg@rvast.se
Ansökan
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, till jobb@rvast.se.
Senast den 5 maj vill vi ha din ansökan.
Produktion Cityweb