Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Timvikarierande larmmottagare

Vill du vara med och bidra i vårt arbete med att skapa ett tryggare samhälle för stora och små? Kan du hålla många bollar i luften och hålla huvudet kallt i en ibland stressig miljö? Drivs du av att hjälpa andra? Ser du hög service som en självklarhet? Då är det dig vi söker!

Beskrivning av arbetsplatsen

Räddningstjänsten Väst är ett kommunalförbund vars uppgift är att verka för skydd mot oönskade händelser inom Varbergs och Falkenbergs kommuner. Vi arbetar inom ett brett område som sträcker sig från traditionell räddningstjänst till riskförebyggande och folkhälsofrämjande arbete såväl som olika trygghetsskapande insatser. För det arbetet har vi en mängd olika kompetenser som verkar i olika kommunala verksamheter och arbetsplatser men också ute bland allmänheten.

KSC, Kommunsamordningscentralen, arbetar med larmmottagning, jourer och är växel åt Räddningstjänsten Väst. Inom enheten arbetar vi även med drift och teknik. Totalt är vi tolv tillsvidareanställda och våra larmmottagare arbetar 24/7.Dina arbetsuppgifter

Den primära arbetsuppgiften som larmmottagare i KSC är att ta emot och hantera trygghetslarm. Arbetet omfattar även vår telefonväxel, brand-, inbrottslarm, samt att svara och behandla kommunernas jourer. Arbetsredskapen är telefon och olika datasystem. Dagtid är det dubbelbemanning för att övrig tid vara enkelbemannat.

Kvalifikationer

Vi behöver dig som är noggrann och stresstålig. Van vid att över telefon intervjua och kommunicera med kunder är meriterande. Du har en gymnasieutbildning och rutin att arbeta med datorn som verktyg. Vi ser gärna en kompletterande bakgrund från arbete med larmcentral, vård och omsorg eller annan verksamhet inom området trygghet och säkerhet.

Vi vill vara och strävar efter att vara en räddningstjänst för alla där vi bejakar mångfald och olikheter. Vi ser att detta är något som berikar och utvecklar oss. Att vi speglar samhället gör oss till en bättre samhällsaktör.Arbetstider och omfattning

Vi är i behov av medarbetare som kan arbeta 24/7 som timvikarie och som semestervikarie under perioden 15 juni - 9 augusti. Arbetstiden är förlagt till dag, kväll och natt. Du förväntas kunna arbeta dag, kväll, natt och helger.

Placering

Räddningstjänsten Väst, Varberg.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 8 mars. Skicka din ansökan, CV och personligt brev, till jobb@rvast.se, ange ”Larmmottagre” som ämnesrad på mailet.

Kontaktperson

Christina Nyberg
Enhetschef
E-post: christina.nyberg@rvast.se
Telefon: 010-219 30 24

Via vår växel; telefon: 010-219 30 00, kan du få information om fackliga företrädare.
Produktion Cityweb