Tim- och sommarvikarierande larmmottagare till Kommunsamordningscentralen

Beskrivning av arbetsplatsen

Räddningstjänsten Väst är ett kommunalförbund vars uppgift är att verka för skydd mot olyckor inom Varbergs och Falkenbergs kommuner. Vårt uppdrag är att ansvara för kommunal räddningstjänst samt förebyggande skydd mot olyckor enligt lagen om skydd mot olyckor (LSO).

Vi vill och strävar efter att vara en räddningstjänst för alla där vi bejakar mångfald och olikheter. Vi ser att detta är något som berikar och utvecklar oss. Att vi speglar samhället gör oss till en bättre samhällsaktör.

I Kommunsamordningscentralen, KSC, sitter larmoperatörer och larmmottagare som spindel i nätet för Räddningstjänsten Väst och våra medlemskommuner. De har kontakt med många olika aktörer och hanterar larmmottagning och kamerabevakning för kommunerna och de kommunala bolagen. KSC är även Räddningstjänsten Västs växel och finns i Varberg. Vi är bemannade dygnet runt, året om.

Dina arbetsuppgifter

Den primära arbetsuppgiften som larmmottagare i KSC är att ta emot och hantera trygghetslarm. Arbetet omfattar även vår telefonväxel, brand-, inbrottslarm, samt att svara och behandla kommunala jourer.

Under dagtid är det dubbelbemanning och övrig tid är det enkelbemannat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska.

Vi ser att du är en serviceinriktad, noggrann och stresstålig person. Det är meriterande om du är van vid att intervjua och kommunicera med kunder över telefon och samtidigt kan hantera datorn som arbetsverktyg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter särskilt god samarbets- och initiativförmåga.

Arbetstider och omfattning

Verksamheten i larmcentralen bedrivs dygnet runt – året runt. Det innebär skiftarbete som inkluderar dag, kväll och natt. Du ska vara beredd på att kunna jobba dygnets alla timmar.

Placering

Räddningstjänsten Väst med placering i Varberg.

Ansökan

Vi är inledningsvis i behov av timvikarier omgående, men vi ser gärna att du kan jobba hos oss även i sommar och då på schema. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag är den 3 mars.

Skicka in din ansökan via länken här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kontaktperson

Christina Nyberg, driftchef
Telefon: 010-219 30 24
E-post: christina.nyberg@rvast.se

Via vår växel; telefon: 010-219 30 00 kan du få information om fackliga företrädare.

Senast publicerad:

Ansökan

Vi är i behov av timvikarier omgående, men vi ser gärna att du kan jobba hos oss även i sommar och då på schema. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag är den 3 mars.

Skicka in din ansökan via länken här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Senast publicerad: