Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Servicetekniker 

Är du teknikintresserad, serviceinriktad och lösningsorienterad? Just nu erbjuder Räddningstjänsten Väst ett omväxlande och stimulerande arbete som servicetekniker!

Beskrivning av arbetsplatsen

Räddningstjänsten Väst är ett kommunalförbund vars uppgift är att verka för skydd mot oönskade händelser inom Varbergs och Falkenbergs kommuner. Vi arbetar inom ett brett område som sträcker sig från traditionell räddningstjänst till riskförebyggande och folkhälsofrämjande arbete såväl som olika trygghetsskapande insatser. För det arbetet har vi en mängd olika kompetenser som verkar i flera av kommunernas verksamheter samt ute bland medborgare och privata organisationer


Vi har operativa resurser på tio orter i förbundet varav centralorterna Varberg och Falkenberg är bemannade dygnet runt med jour- och beredskapspersonal. Övriga orter bemannas med beredskapspersonal.


Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker vid Räddningstjänsten Väst ska du bidra till vårt arbete med att ge skydd mot oönskade händelser i samhället. Du är något av en allkonstnär med arbetsuppgifter som drift och underhåll av fordonsparken, service och mindre reparationer samt visst fastighetsunderhåll. Organisatoriskt tillhör du enheten Skydd mot olyckor inom uppdraget teknisk service som har två medarbetare.Kvalifikationer

Vi söker en servicetekniker som har en bred mekanisk bakgrund med ett serviceinriktat förhållningssätt. Du har en teknisk utbildning inom fordon/verkstad/maskin på gymnasienivå eller annan utbildning/kompetens som vi bedömer motsvara det behov som finns. Vi söker dig som har några års erfarenhet av fordonsteknik, meriterande är erfarenhet av tunga fordon och fordonselektronik. Du har god samarbetsförmåga och datorvana samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Kunskap, nytänkande och flexibilitet är några av Räddningstjänsten Västs ledord. 

Körkort krävs, lägst behörighet B C.Vi vill vara och strävar efter att vara en räddningstjänst för alla där vi bejakar mångfald och olikheter. Vi ser att detta är något som berikar och utvecklar oss. Att vi speglar samhället gör oss till en bättre samhällsaktör.

Arbetstider och omfattning

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Placering

Räddningstjänsten Väst

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 12 juni. Du skickar din ansökan till jobb@rvast.se, ange ”Servicetekniker”som ämnesrad på ditt mail.


Kontaktperson

Mikael Svensson, enhetschef

E-post: mikael.svensson@rvast.se 

Telefon: 070-513 68 02


Per-Olof Karlsson, verksamhetsledare

E-post: per-olof.karlsson@rvast.se

Telefon: 010-219 30 69


 Via vår växel; telefon: 010-219 30 00, kan du få information om fackliga företrädare.
Kontakt
Mikael Svensson
Enhetschef
Epost: mikael.svensson@rvast.se 
Telefon 070-513 68 02

Per-Olof Karlsson
Verksamhetsledare
Epost: per-olof.karlsson@rvast.se
Telefon 010-219 30 69
 
Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) snarast, dock senast
12 juni. Skicka din ansökan till jobb@rvast.se ange ”Servicetekniker” som ämnesrad på ditt mail.
 
Produktion Cityweb