Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Sommarvikarier till Trygghetsteamen

Är du en person med hjärtat på rättat stället, som vurmar för andra människors välmående? En som ser både uttalade och outtalade behov hos kunder? En social lagspelare, framåt och handlingskraftig och som vill vara med och bidra i vårt arbete för ett tryggare samhälle för alla? Då är det dig vi söker!

Beskrivning av arbetsplatsen

Räddningstjänsten Väst är ett kommunalförbund vars uppgift är att verka för skydd mot oönskade händelser inom Varbergs och Falkenbergs kommuner. Vi arbetar inom ett brett område som sträcker sig från traditionell räddningstjänst till riskförebyggande och folkhälsofrämjande arbete såväl som olika trygghetsskapande insatser. För det arbetet har vi en mängd olika kompetenser som verkar i olika kommunala verksamheter och arbetsplatser men också ute bland allmänheten.


Enhetscheferna Sven och Anna-Lena söker medarbetare!

Som anställd i Trygghetsteamet utbildas du för att kunna agera som första insatsperson vilket innebär att du kan vara först på plats vid en olycka, brand eller ett sjukdomsfall. Din insats går ut på att bryta, begränsa eller fördröja händelseförloppet till dess att räddningsteamet kommer till platsen.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är i huvudsak omvårdnadsarbete i hemmen hos våra kunder samt att utföra delegerade medicinska insatser. I tjänsten ingår också att åka på akuta larm till trygghetslarmskunder som är anslutna till vår Kommunsamordningscentral (KSC).

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning eller erfarenhet från vårdarbete framförallt inom hemtjänst. Du ska vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har ett bra bemötande och kan se både uttalade och outtalade behov hos våra kunder. Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande.

Körkort krävs, lägst behörighet B.

Vi vill vara och strävar efter att vara en räddningstjänst för alla där vi bejakar mångfald och olikheter. Vi ser att detta är något som berikar och utvecklar oss. Att vi speglar samhället gör oss till en bättre samhällsaktör.

Arbetstider och omfattning

Tjänsterna omfattar vikariat under ordinarie personals sommarsemester. Anställningen kan börja under våren som ”timvikarie”, alltså att på kort varsel kunna hoppa in och vikariera när våra medarbetare är lediga. Arbetstiden på semestervikariaten är främst förlagda till natt, några vikariat är dag- och kvällstjänstgöring.Placering

Räddningstjänsten Väst, Trygghetsteam Norr i Varberg.
Räddningstjänsten Väst, Trygghetsteam Söder i Falkenberg.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, så snart som möjligt, vi gör ett löpande urval. Sista dag för ansökan är 15 maj. Skicka din ansökan till jobb@rvast.se, ange ”Trygghetsteam Norr” eller ”Trygghetsteam Söder” som ämnesrad i mailet.

Kontaktperson

Sven Johansson, enhetschef Trygghetsteam Norr
e-post: sven.johansson@rvast.se
telefon: 010-219 30 41

Ros-Marie Andersson, arbetsledare Trygghetsteam Norr
e-post: ros-marie.andersson@rvast.se
telefon: 010-219 30 40

Anna-Lena Morken, enhetschef Trygghetsteam Söder
e-post: anna-lena.morken@rvast.se
telefon: 010-219 30 56

Via vår växel; telefon: 010-219 30 00, kan du få kontakt med fackliga företrädare.

Välkommen med din ansökan!Kontakt
Sven Johasson
Enhetschef Trygghetsteam Norr
e-post: sven.johansson@rvast.se
telefon: 010-219 30 41

Ros-Marie Andersson
Arbetsledare Trygghetsteam Norr
e-post: ros-marie.andersson@rvast.se
telefon: 010-219 30 40

Anna-Lena Morken
Enhetschef Trygghetsteam Söder
E-post: anna-lena.morken@rvast.se
Telefon: 010-219 30 56
Ansökan
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, till jobb@rvast.se

Välkommen med din ansökan!
Produktion Cityweb