Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Verksamhetssamordnare Jens

Yrke: Brandinspektör/verksamhetssamordnare
Namn: Jens Nielsen
Bakgrund: Lagerarbetare, ungdomskonsulent på högstadieskola och boende för ensamkommande flyktingbarn. Brandman både hel- och deltid, styrkeledare deltid, arbetsledare heltid, brandinspektör, verksamhetssamordnare.

Hur ser en vanlig dag ut för dig på jobbet?

Jag jobbar jag med att bygga upp en ny övningskatalog i vårt verksamhetsstöd Daedalos. Alla övningar ska anpassas efter vilken förmåga som övas samt anpassas till RVästs breda verksamhetsuppdrag. Jag samordnar den interna övningsverksamheten och verkar operativt som arbetsledare. En vanlig arbetsdag blir det mycket tid framför datorn och i möten. Det blir mycket kontakt med kollegor från hela organisationen vilket jag trivs mycket bra med.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är att personerna ute (allmänheten) får en bättre service (produkt) av att jag gör ett bra arbete. Vidare uppskattar jag all kontakt med mina kollegor.

Vem skulle du säga att detta passar/vilken typ av person?
En person som tycker om att ha många bollar i luften och som har en hyfsad kapacitet att sortera ut och upp. Personen ska också vara tydlig och tycka om kontakten med andra människor.

Vår vision – ett tryggt samhälle för alla – hur arbetar du för att nå den?
Genom att hela tiden tänka på att vi är till för just alla. Vår operativa verksamhet övar för att kunna hjälpa alla.


Produktion Cityweb