Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Undersköterskor till Trygghetsteam Norr

Är du en person med hjärtat på rättat stället, som vurmar för andra människors välmående? En som ser både uttalade och outtalade behov hos kunder? En social lagspelare, framåt och handlingskraftig och som vill vara med och bidra i vårt arbete för ett tryggare samhälle för alla? Då är det dig vi söker!

Beskrivning av arbetsplatsen

Räddningstjänsten Väst är ett kommunalförbund vars uppgift är att verka för skydd mot oönskade händelser inom Varbergs och Falkenbergs kommuner. Vi arbetar inom ett brett område som sträcker sig från traditionell räddningstjänst till riskförebyggande och folkhälsofrämjande arbete såväl som olika trygghetsskapande insatser. För det arbetet har vi en mängd olika kompetenser som verkar i olika kommunala verksamheter och arbetsplatser men också ute bland allmänheten.

Som anställd i Trygghetsteamet utbildas du och ingår att kunna agera som första insatsperson (Fip) vilket innebär att du kan vara först på plats vid en olycka, brand eller akut livshotande sjukdomsfall. Din insats går ut på att bryta, begränsa eller fördröja händelseförloppet till dess att räddningsteam ankommer till platsen.Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är omvårdnadsarbete i hemmen samt att utföra delegerade medicinska insatser, att agera som första insatsperson (Fip) men också att åka på akuta larm till trygghetslarmskunder som är anslutna till vår Kommunsamordningscentral (KSC).

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du ska ha en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har ett bra bemötande och kan se både uttalade och outtalade behov hos våra kunder. Då arbetsuppgifterna är krävande i vissa situationer är en god hälsa och en god fysik viktigt. Du bör ha lätt att förstå och verkställa skriftliga instruktioner. Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande.

Körkort krävs, lägst behörighet B.

Räddningstjänsten Väst strävar efter att öka mångfalden. Vi värdesätter därför den kompetens som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.

Arbetstid

Arbetstiden är förlagd till natten.
Placering

Räddningstjänsten Väst, Trygghetsteam Norr i Varberg.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, så snart som möjligt, vi gör ett löpande urval. Skicka din ansökan till jobb@rvast.se, ange ”Trygghetsteam Norr” som ämnesrad i mailet.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Antal lediga befattningar: 3
Sysselsättningsgrad: Cirka 80%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-05-06


Kontaktperson

Sven Johansson, enhetschef Trygghetsteam Norr
e-post: sven.johansson@rvast.se
telefon: 010-219 30 41

Ros-Marie Andersson, arbetsledare Trygghetsteam Norr

e-post: ros-marie.andersson@rvast.se

telefon: 010-219 30 40


Via vår växel; telefon: 010-219 30 00, kan du få kontakt med fackliga företrädare.

Välkommen med din ansökan!Kontakt
Sven Johansson, enhetschef Trygghetsteam Norr
e-post: sven.johansson@rvast.se
telefon: 010-219 30 41
 

Ros-Marie Andersson, arbetsledare Trygghetsteam Norr
e-post: ros-marie.andersson@rvast.se
telefon: 010-219 30 40

Ansökan
Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev, senast den 6 maj 2018.

Ansökan skickar du via e-post: jobb@rvast.se skriv "Trygghetsteam Norr" i ämnesraden. 
Produktion Cityweb