Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Verksamhetsutvecklare till Stab och analys

Vi vill vara och strävar efter att vara en räddningstjänst för alla. Vi tror på att bejaka olikheter och därigenom öka jämställdheten och mångfalden. Hållbar utveckling ser vi som en viktig framtidsfråga. Vi vill bidra till en hållbar utveckling för att värna om miljö och resurser för kommande generationer.

En jämställd arbetsplats där olikheter värdesätts är inte bara en utvecklande och stimulerande arbetsplats, utan levererar framförallt en bättre service till medborgarna.    

Beskrivning av arbetsplatsen
Räddningstjänsten Väst är ett kommunalförbund vars uppgift är att verka för skydd mot oönskade händelser inom Varbergs och Falkenbergs kommuner. Vi arbetar inom ett brett område som sträcker sig från traditionell räddningstjänst till riskförebyggande och folkhälsofrämjande arbete såväl som olika trygghetsskapande insatser. För det arbetet har vi en mängd olika kompetenser som verkar i olika kommunala verksamheter och arbetsplatser men också ute bland allmänheten.
   
Du kommer att tillhöra verksamheten Stab och analys vars uppdrag dels är att stödja verksamheten med övergripande administration och dels ansvar för förbundets utvecklingsfrågor.

Dina arbetsuppgifter
Både inom mångfaldsarbetet och den hållbara utvecklingen har vi som organisation en stor utvecklingspotential. Vi har viljan och nu söker vi kompetensen. Brinner du för dessa frågor och vill vara med och bidra i detta arbete?

Tjänsten innebär bland annat att du ska initiera och driva olika projekt i syfte att utveckla vårt mångfalds- och hållbarhetsarbete. Arbetet grundar sig på vår vision, mål och styrdokument. Andra arbetsuppgifter som bland annat arbetsmiljöfrågor kommer också att förekomma. Utöver detta kommer du hantera frågor av varierande karaktär, såväl stort och smått.Kvalifikationer
Vi söker dig som är analytisk, van att arbeta i och leda projekt. Du har erfarenhet av att skriva rapporter samt har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi ser gärna att du har lätt för att samverka, skapa och underhålla nätverk och erfarenhet av att arbeta med genus-, mångfalds- och jämställdhetsfrågor.

Du som söker har utifrån arbetsuppgifterna och ovan nämnda kvalifikationer en relevant högskoleutbildning eller likvärdig utbildning.

Arbetstider och omfattning
Heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Placering
Räddningstjänsten Väst, tjänsteorter är Varberg och Falkenberg.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 25 januari 2018. Du skickar din ansökan till jobb@rvast.se, ange ”verksamhetsutvecklare” som ämnesrad på mailet.

Kontaktperson
Jens Christiansson, stabschef
e-post: jens.christiansson@rvast.se
telefon: 010-219 30 17.

Via vår växel, 010-219 30 00, kan du få information om fackliga företrädare.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Jens Christiansson, stabschef
Telefon: 010-219 30 17
E-post: jens.christiansson@rvast.se
Ansökan
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, till:
jobb@rvast.se

Välkommen med din ansökan!
Produktion Cityweb