Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Öppet hus 15 september

Lördagen den 15 september håller Räddningstjänsten Väst öppet hus på stationerna i Varberg och Falkenberg. Varmt välkomna!


Tider:
Lördagen den 15 september klockan 10:00-13:00 i Falkenberg 
Lördagen den 15 september klockan 13:00-16:00 i Varberg. 

Det kommer bli en fullspäckad dag med många aktiviteter. Passa på att träffa våra medarbetare från de olika verksamheterna, titta runt i lokalerna, på vår utrustning och på våra fordon. Det kommer att vara tipspromenad för stora och små, brandskyddsinformation, råd och tips med mera.


Undersköterskor kommer att finnas på plats och prata om hur det är att arbeta i trygghetsteamen vid räddningstjänsten samt vad det innebär att ha trygghetslarm.


Visste du att vi på Räddningstjänsten Väst är en aktiv aktör inom främjande och förebyggande frågor som exempelvis folkhälsa och anti-langningsprojekt? Eller att vi håller utbildningar för både privatpersoner och företag? För dig som företagare finns det naturligtvis möjlighet att ställa frågor om tillsyn och tillstånd.


Vi kommer även prata krisberedskap och hur du kan förbereda dig om något skulle ske.


2016 tog vår direktion fram en policy - "En räddningstjänst för alla". Policyn beskriver vår inriktning i mångfaldsarbetet, något som vi också vill berätta om under dagen.


Kanske kommer även Flammy på besök! Vågar du göra high five med honom?  

Även samarbetspartners så som Kustbevakningen, Polisen, Brandskyddsföreningen, Länsförsäkringar med flera kommer att finnas på plats.

Varmt välkommen! 


Produktion Cityweb