Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Senior i Varberg, se hit! Event 1 oktober

Senior i Varberg, se hit! Favorit i repris! Event på Kulturhuset Komedianten måndag den 1 oktober klockan 10:00-15:00. Välkommen till en dag där vi sätter dig i centrum! Kom när det passar, ingen föranmälan och fri entré. Under dagen kommer det att vara teater- och musikunderhållning. Se tider nedan. 


Möten och gemenskap - viktigt för ditt välmående. Vi vill under dagen inspirera och visa delar av vad som erbjuds i Varbergs kommun. Eventet samordnas av Trygg i Varberg*.


Det är fritt fram att strosa runt och prata med de olika ”utställarna” som visar sina verksamheter, exempelvis; Kultur för äldre, Aktiv senior, Boken kommer, Frivilligverksamheten, Anhörigstöd, Mötesplatser i Varberg, Varberg växer (Västerport och Varbergs tunneln), Brottsförebyggande, Polisen, Varbergs nämnden, Hustomtarna/Bovärd, Brandskydd i hemmet, Trygghetslarm med mera. 


Dietisten informerar om matens betydelse och delar ut recept. 


Hållpunkter för dagen:
  • 10:00 Eventet startar. 
  • 11:00 Vi älskar Hasse och Tage  - En föreställning med Pelle Jageby & Lasse Sörbom som blandar berättelser med sånger och texter från filmer och revyer.
  • 13:00 Strålande tider - en humoristisk och musikalisk tidsresa med Henrik & Alexandra
  • 15:00 Eventet avslutas.

Vi älskar Hasse och Tage - Pelle Jageby & Lasse Sörbom blandar berättelser med sånger och texter från filmer och revyer.


Strålande tider - en humoristisk och musikalisk tidsresa med Henrik & Alexandra


____________________________________________________________________________
Trygg i Varberg är ett nätverk där Varbergs kommun, Region Halland, Polisen och Räddningstjänsten Väst samverkar för en ökad folkhälsa och trygghet i Varbergs kommun.
Balansera mera
Balansera mera – tips och råd för att förhindra fallolyckor i vardagen, är en nationell kampanj som årligen genomförs vecka 40, och i år är det den 1-7 oktober.

Socialstyrelsen, Balansera mera- kampanj för att förhindra fallolyckor
.
Förvaltningar och organisationer som deltar
- Kultur- och fritidsförvaltningen
- Socialförvaltningen 
- Hamn- och gatuförvaltningen
- Polisen, polisområde Varberg
- Varbergsnämnden
- Region Halland
- Räddningstjänsten Väst
 
Produktion Cityweb