Nyheter

Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Räddningsstationen i Tvååker klar

Den nya räddningsstationen i Tvååker står klar! I helgen var det dags att flytta in det sista så från och med nu så är den nya stationen i tjänst.

Kontoret och mycket annat flyttades förra veckan och i helgen var det dags för den operativa delen att flytta in i nya räddningsstationen. Från och med i lördags så utgår vi från den nya stationen när det går larm berättar Hans Andersson, platsansvarig på stationen i Tvååker. Den nya stationen är bättre anpassad för verksamheten och det är ett jättelyft för personal och arbetet i Tvååker.

I sommar kommer vi att ägna oss åt att komma i ordning i våra nya lokaler. Men gör redan nu en stjärna i kalendern för lördagen den 24 augusti, då bjuder vi in allmänheten till öppet hus och invigning.


Save the date - Öppet hus 24 augusti 

Välkommen att kika på vår nya stationen i Tvååker lördagen den 24 augusti klockan 10.00-13.00. Kom och titta på våra nya lokaler och på våra brandbilar, lär dig om brandskydd, fika och gå tipspromenad. Mer information kommer närmare inpå dagen. Hoppas vi ses i augusti! I helgen gick sista flyttlasset i Tvååker så nu utgår vi från vår nya station när det går larm. 
Produktion Cityweb