Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Föreläsning -  Vad är okej på sociala medier? 

Vad är okej på sociala medier? 
-Vad säger forskningen, rättsväsendet och ungdomarna? Välkommen till en föreläsning med olika perspektiv på ungas användning av sociala medier och din viktiga roll som vårdnadshavare.

Med under kvällen är forskaren Sofia Berne för att prata om nätmobbning och polisen Richard Hiller som kommer redogöra för hur lagstiftningen ser ut. Ungdomsjouren Tigerlilja kommer för att berätta om sin stödverksamhet och medverkar gör även ungdomar och elevhälsan från Peder Skrivares gymnasium.

Det finns möjlighet att ställa frågor till föreläsarna och du som har funderingar och vill läsa mer, kommer att få tips och råd om vart du kan vända dig.

Kvällen arrangeras av Varbergsnämnden Region Halland och Trygg i Varberg som en del i vårt gemensamma arbete med ungas psykiska hälsa. För mer information kontakta Sophia Croona, strateg social hållbarhet, Region Halland

Plats: aulan på Peder Skrivares gymnasium
Datum och tid: 10 april, klockan 18:30-20:00
Anmälan sker till Sophia Croona på e-post sophia.croona@regionhalland.se senast 8 april. Antalet platser är begränsade. Föreläsningen är kostnadsfri.

Varmt välkommen! 

Här kan du redan nu läsa mer om sociala medier och din viktiga roll för unga:
Snabbguide: Digitala medier på föräldriska (Statens medieråd)
Hur var det på nätet idag? (Surfa lugnt)Produktion Cityweb