Textstorlek A
Normal textstorlek
A
Större textstorlek
A
Störst textstorlek

Välkommen på föreläsningen Droger och attityder

Hur pratar man med sina barn om droger? Hur går snacket hos ungdomarna? Hur bemöter man ungas argument om droger? Vilka är riskerna med att använda droger som ung? Vilka är tecknen på drogbruk? Vad gör man om man misstänker att ens barn håller på med droger? Kan man förebygga eller förhindra och vad ska man hålla utkik efter?


Är du förälder, arbetar med ungdomar eller på andra sätt kommer i kontakt med unga är denna föreläsning extra viktig för dig.


Erik Leijonmarck, generalsekreterare för stadsnätverket European Cities Against Drugs, har utbildat tusentals föräldrar och andra vuxna om narkotika. Han är en regelbunden föreläsare för myndigheter, skolor, kommuner och civilsamhället inom narkotikaområdet. Han föreläser i Europa och övriga världen om strategier för förbyggande verksamhet, tillfrisknande från narkotikamissbruk, social återanpassning av personer med missbruksproblem. Erik är medlem i expertgrupper om narkotika (Civil Society Forum on Drugs) inom EU såväl som inom FN.


Var, när och hur?

Måndag den 24 februari 2020 klockan 16:30-18:00

Plats: Aulan på Peder Skrivares skola, Föreningsgatan 96, Varberg

Föreläsningen är kostnadsfri

Ingen anmälan krävs (antalet platser är begränsade).


Inbjudan Droger och attityder 24 februari 2020.pdfErik Leijonmarck föreläser om droger och attityder i Varberg den 24 februari.Varmt välkomna!

Produktion Cityweb