Kör försiktigt i sommar!

Under sommaren och semestern brukar det bli en del bilåkande för många. Hälsa på släkt och vänner, åka på utflykt och se sig om i Sverige. Våra kommuner, Varberg och Falkenberg, är båda turistkommuner och antalet invånare ökar under sommaren.

Här i vårt verksamhetsområde märker vi av semestertrafiken, fler trafikanter som ska samsas om samma yta. Samtidigt är det högsäsong för vägarbeten, vilket kan påverka trafiken. Det är viktigt att alla som kommer till ett vägarbete sätter säkerheten främst och visar hänsyn.

Tänk på att åka i god tid då det kan ta längre tid, håll avstånd till framförvarande fordon, visa hänsyn och hjälp varandra i trafiken. Många vill fram snabbt till semesterdestinationen - gå gäller det att inte tappa fokus. Tyvärr är det även mobilen som är en del av problematiken. Kör försiktigt och håll ögonen på vägen.

Sommartrafiken

Tänk på att åka i god tid då det kan ta längre tid, håll avstånd till framförvarande fordon, visa hänsyn och hjälp varandra i trafiken.

Publicerad den:

Senast ändrad:

Hitta på sidan

Senast ändrad: