Sjung om studentens vita och säkra dar´

Skolavslutning och student närmar sig med stormsteg. Sommarlovet hägrar med sol, bad och lata dagar! Låt avslutningarna bli minnesvärda och glädjefyllda, alkoholfria och säkra.

Säkra studentflak

Att åka på släp eller flak är i normala fall inte tillåtet. Ibland, vid kortare transporter, och med vissa uppfyllda kriterier är det ändå okej, som vid studenten. Läs mer hos polisen för att ta del av säkerhetskriterierna, där finns också bra tips och rekommendationer. Till polisens hemsida Länk till annan webbplats..

Trafikpåverkan i Varbeg och Falkenberg

På själva studentdagen, fredagen den 9 juni, kan trafiken eventuellt påverkas i centrala delarna av Varberg och Falkenberg i samband med studentkortegen.

Köp inte ut alkohol till ungdomar!

Många förknippar student och skolavslutning med fest och alkohol. För många ungdomar är detta också första tillfället som de provar alkohol.

Här är du som förälder jätteviktig! Köp inte ut alkohol till ungdomar under 20 år. Alkohol och studentflak är dessutom en riskfylld kombination.


Vi önskar alla studenter all lycka i framtiden! Till de elever som går på sommarledigt önskar vi en härlig och solig sommar och ledighet!

Svenska flaggan

Publicerad den:

Senast ändrad: