Vi deltar på Pride i Varberg 1 juli

Äntligen Pride Varberg! Lördagen den 1 juli hissar vi åter igen den mångfärgade flaggan, Pride Varberg är tillbaka och vi ska medverka!

Räddningstjänsten Väst har genom åren deltagit aktivt på olika sätt på Pride i Varberg och Falkenberg. Vi vill genom vårt deltagande visa att vi är en Räddningstjänst för alla och att mänskliga rättigheter och öppenhet för olikhet är en tydlig grund för hela vårt arbete. Genom att hissa regnbågsflaggan, delta i paraden och möta er i Societetsparken denna dag, visar vi att RVäst vill vara en öppen, tolerant och inkluderande organisation.

Läs mer om Pride Varberg Länk till annan webbplats. här.

Flammy med Prideflaggan

Kom och träffa Flammy och oss andra! Hoppas vi ses på lördag!

Publicerad den:

Senast ändrad:

Hitta på sidan

Senast ändrad: