Låna flytvästar hos oss

Ska du ut med båten? En flytväst är den viktigaste utrustningen du har när du befinner dig på vattnet. I samarbete med Svenska livräddningssällskapet (SLS) lånar vi ut flytvästar. Vi har flytvästar i storlekar från 0 kg till +100 kg.

När du ska ut och segla, paddla eller fiska är det viktigt att du använder flytväst. Även om du kan simma är risken att du grips av panik stor om vattnet är kallt eller om det är långt till land. Med flytväst håller du eller ditt barn sig flytande samt syns tydligt för de som letar efter er.

Det är viktigt att flytvästen sitter bra och att viktangivelsen stämmer med den som ska använda västen. Om du inte vill köpa en flytväst så kan du låna en av oss. Vi lånar ut flytvästar gratis under sju dagar.

Läs mer om att låna flytvästar hos oss här.

Flytvästen är en billig livförsäkring.

Välkommen in till oss och låna flytvästar innan ni ska ut på havet.

Publicerad den:

Senast ändrad:

Hitta på sidan

Senast ändrad: