Besvärligt väder

Ovädret "Hans" som besökt oss i veckan ser nu ut att dra bort men flera varningar ligger kvar samt störningar i trafiken kan förekomma.

Ovädret ser nu ut att ha lugnat ner sig. SMHI har dock kvar flera varningar bland annat varningar för höga flöden och översvämning. Följ väderläget på smhi.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Även trafiken fortsätter att påverkas. Kontrollera därför gärna status på vägar och trafik om du ska resa. Trafikverket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Hallandstrafiken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är bra källor till information.

Förbered dig för översvämningar
När det kommer stora vattenmängder kan det finnas risk för översvämningar. Källare kan ta in vatten och lågt liggande vägar kan bli översvämmade. Vid skyfall prioriterar vi på räddningstjänsten alltid samhällsviktiga funktioner och som privatperson ansvarar du själv för din egendom. Ta reda på mer om hur du själv kan förbereda dig för översvämningar.

Publicerad den:

Senast ändrad:

Hitta på sidan

Senast ändrad: